westelius arkitekter | På ritbordet . . .

På ritbordet . . .

Toyota Halmstad

En äldre bilanläggning får en total Makeover. Ny bilhall och toppmoderna versktadsytor. Allt dressat i svart.

Hotellprojekt

Vi har gestaltat ett Hotell med 50 meters höjd, i Stockholmsområdet. Tvåhundra rum i 15 våningar och med en gestaltning som baserar sig på möten och korsvägar. Lite "Sliding Doors" lixom.

Lantbruksbyggnad

På den vackra stora Egendomen har vi Ritat en stallbyggnad om 20 x 70 meter för lösdrift. Nu fortsätter vi med en maskinhall som kompletterar gårdsbilden.

Lantbruksbyggnad

Ritar en stallbyggnad om 20 x 70 meter för lösdrift. Byggnaden ligger på en större gård och skall vara identitet i gårdsbilden.

Småföretagshotell

De ruffiga gamla industriområdena är borta. Rivna för att ge plats för bostäder. Nu växer det istället upp multibyggnader med en mängd lokaler uppdelade i hyrfack. Med portar, med entresol, med kontor, med möjlighet att bli framtidens ABB eller Ericsson....

Industriombyggnad

Vi har gjort ny gestaltning av entré, reception och kontor på plan ett och två. Några studier för att skapa en tilltalande och inspirerande arbetsmiljö.

Bilhall

De två Lexus bilhallarna vi tidigare ritat i Örebro och Karlstad genomgår nu ett Refresh-program. Showroomet blir ett vardagsrum med flera lounger och avancerat ljus. Bilarna har fått ta plats strax bredvid sköna fåtöljer. Bilen som förlängning av ditt hem. Det är mycket stiligt.

Villa

Ett naturälskande designpar bygger ny villa. Ytor, rumsligheter och fönsterpartier öppnar huset mot sommaren. Vattenglitter speglar sig i taket, ögonen vilar i mjukt trä. En pergola ger ett skuggspel som stiliserade träd.

Samhällsutveckling

Ishavshamn i Nordnorge. Vi utvecklar den plan som finns för området och skapar planerings och affärsunderlag för avtal och intressentmöten.

Industriprojekt

Har uppdrag att göra en identitetsbyggnad för svenska företag inom offshore i den nya Norgehamnen "Arctic Base"